Blog

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας "στολισμένος" με λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, τραγούδια, γλυκά. Ωστόσο, για αρκετούς ανθρώπους είναι ένα μήνας που ταυτίζεται με ένα αίσθημα θλίψης και μελαγχολίας.

Η απόφαση να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία μπορεί να φαντάζει δύσκολη στην αρχή. Σκέψεις όπως "Βοηθάει όντως η ψυχοθεραπεία;" , " Δεν μπορώ να λύσω μόνος μου τα προβλήματά μου;" προβληματίζουν πολλά άτομα στο άκουσμα της έναρξης της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας.

Είμαι οι εμπειρίες μου, οι απολαύσεις μου, η λογική μου, τα απωθημένα μου, ο έρωτας, ο φόβος, οι ανάγκες, τα σκοτάδια μου, τα όριά μου... Είμαι όλα αυτά και όσα ακόμη μπορώ να ανακαλύψω για εμένα.

Και υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με ένα πλασματάκι. Το πλασματάκι αυτό λέγεται Ψυχική Ασθένεια. Μερικές φορές τους βαραίνει πολύ, άλλες το αγκαλιάζουν και το αποδέχονται και αυτό ηρεμεί. Και μπορεί να δουλέψουν μαζί του τόσο και μια μέρα το πλασματάκι να γίνει τόσο μικρό και να εξαφανιστεί. Το πλασματάκι αυτό μπορούσε να παρουσιαστεί στον καθένα μας,...

Βρείτε περισσότερα για εμένα:

Google search: Ψυχολόγος- Χρυσάνθη Μαρία Υφαντή

instagram: chrysanthi_yfanti_psychologist